ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי

    יפה בן ברוך No Comments on ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי
    12:18
    01.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on דרמה: צה"ל ממליץ על ביטול מוחלט של הילולת הרשב"י במירון

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתחשק לכם לפלפל קצת את ארוחת הצהריים? קבלו את המתכון שידאג לכם למנה פשוטה, מזינה וטעימה במיוחד.

    המרכיבים:
    1/4 כוס שמן
    2 שיני שום כתושות
    1/2 כפית כמון
    1/2 כפית אבקת מרק עוף
    1 כפית כורכום
    1 כף פפריקה מתוקה
    1 כפית פלפל שחור גרוס
    1 אריזה קציצות של “עוף טוב” / קציצות קלאסיות מהודו משובח
    6-5 פלפלים אדומים חריפים טריים (זהירות עם החריף. הפעילו שיקול דעת בעניין הכמות)
    7 גבעולי כוסברה קצוצים.

    אופן ההכנה
    מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום ומטגנים כמה שניות, בלי שיישרף.

    מוסיפים 2/3 כוס מים ואת הכמון, אבקת המרק, הכורכום, הפפריקה והפלפל השחור ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את הקציצות (אין צורך להפשיר אותן מראש),עוד 2/3 כוס מים ואת הפלפלים השלמים. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים.



    0 תגובות